Bülent Ecevit Üniversitesi'nin (BEÜ) ev sahipliğinde 19-23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 6'ncı Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonası'nın hazırlıkları devam ediyor.


Kısa adı EUSA olan Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu'nun Masa Tenisi Teknik Delegesi Andrzej Hrehorowicz, hazırlıkları yerinde incelemek amacıyla önceki gün tarihinde BEÜ'ye geldi. Andrzej Hrehorowicz, incelemelerinin ardından Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti.
Hrehorowicz, ziyareti sırasında BEÜ'nün, yaklaşan şampiyona için hazırlıklarının tamamlanma aşamasında olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
Bülent Ecevit Üniversitesi'nin şampiyonaya yönelik tüm hazırlıklarının tam olduğunu gözlemledim. Özellikle spor salonu, ulaşım, sporcuların yemek yiyeceği alanlar, rekreatif alanlar, üniversite kampüsünün konumu şampiyona için uygun. Ayrıca en önemli noktalardan olan sporcuların, hakemlerin ve EUSA üyelerinin konaklayacağı alanlar da beklentilerin üzerinde konfora sahip. Bundan sonra da iletişimlerimizi sürdüreceğiz. Üniversitenizin bu Şampiyonayı başarı ile tamamlayacağına inanıyorum.
Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer ise, 6'ncı Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonası'nın Üniversitemizde yapılacak olması ve Avrupa'nın büyük üniversitelerini ağırlamak bizler için oldukça önemli. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. EUSA'nın ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun da destekleri ile şampiyonayı başarı ile tamamlayacağımıza inanıyorum dedi.  Prof. Dr. Özer, ayrıca, Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu'nun Masa Tenisi Teknik Delegesi Andrzej Hrehorowicz'in hazırlıklar konusundaki olumlu değerlendirmelerinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Andrzej Hrehorowicz, incele-melerini ve teknik görüşmelerini tamamlayarak bugün Zonguldak'tan ayrılacak.