Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği'nin birlikte düzenlediği "İlköğretim Okullarıarası Küçük Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği" grup maçları, Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu'nda yapıldı. Yayla İlköğretim Okulu, Vali Tevfik Başakar İlköğretim Okulu, Çaycuma Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu, Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun katıldığı grup maçlarında alınan sonuçlar şöyle.
Yayla İlköğretim Okulu-Vali Tevfik Başakar İlköğretim Okulu: 3-0
Çaycuma Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu-Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu: 3-1
Yayla İlköğretim Okulu-Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu: 3-0
Çaycuma Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu-Vali Tevfik Başakar İlköğretim Okulu: 3-0
Çaycuma Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu-Yayla İlköğretim Okulu: 0-3
Vali Tevfik Başakar İlköğretim Okulu-Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu: 3-1
Bu sonuçlardan sonra gruplarında birinci olan Yayla İlköğretim Okulu ile Çaycuma Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu takımları final grubuna çıktılar. Final grubunda ise maçlar yarın oynanacak.
Final grubuna şu takımlar katılacak:
Ereğli Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Ereğli İzmirlioğlu İlköğretim Okulu, Ereğli İsmet İnönü İlköğretim Okulu, Ereğli Dağlıca İlköğretim Okulu, Merkez Yayla İlköğretim Okulu, Çaycuma Barbaros Kutlutaş İlköğretim Okulu. Masa Tenisi İl Temsilcisi Mehmet Gümüş, 6 takımın katıldığı İl Birinciliği sonunda birinci olan okulun 5-8 Mayıs 2010 tarihleri arasında Çorum'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacağını söyledi.