Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, 1-10 Ağustos tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan milli takım kamp kadrosunu açıkladı.
2011 yılına damga vuran Yayla İlköğretim Okulu’nun iki sporcusu Simay Çelik ve Banu Kaplancan, milli takım kampına davet edildi.
Nisan ayında yapılan Okullararası Türkiye Şampiyonası’nda, Zonguldak’a birincilik kupasını getiren ve Türkiye Şampiyonası’nda göstermiş olduğu performanslarıyla dikkat çeken sporcular, milli takım kadrosunda kendilerine yer buldu. Antrenör Muammer Kural ve Burçin Aygün’ün öğrencileri, Bursa’da yapılacak olan 10 günlük kampta yer alacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Milli takım antrenörleri nezaretinde şampiyonalara hazırlık niteliğinde yapılacak olan kamp, Bursa Dikkaldırım Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.  Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından, 24-27 Nisan tarihleri arasında Çorum'da düzenlenen Küçük Kızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldak'ı temsil eden Yayla İlköğretim Okulu, Simay Çelik, Simay Sekme ve Banu Kaplancan'dan oluşan ekibiyle şampiyon olmayı başarmıştı.  Milli takıma seçilmenin sevincini ve heyecanını yaşadıklarını belirten sporcular, başarılı çalışmalarına devam ederek kalıcı olmak istediklerini kaydettiler.