Zonguldak'ta Kulüplerarası Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği, 8-9 Ekim 2011 tarihleri arasında Kapuz İlköğretim Okulu Salonu'nda gerçekleştirildi. Özel İdare Yolspor (4), Zonguldak Belediyespor (4), Gençlik Merkezi (2), Ereğli Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kulübü'nün yer aldığı İl Birinciliği, 2 gün sürdü.
Okullarda ve ligde mücadele eden sporcularıyla dikkat çeken Özel İdare Yolspor, bayanlarda ve erkeklerde birinciliği kimseye kaptırmadı. Erkeklerde Özel İdare Yolspor A takımı birinci, B Takımı ise ikinci olurken, bayanlarda Özel İdare Yolspor A takımı birinci, Zonguldak Belediyespor ikinci, Ereğli Cumhuriyet İlköğretim Okulu üçüncü oldu.
Ferdi olarak ilk dört sırada yer alan sporculara madalya verildi. Ferdi olarak erkeklerde İlkcan Kaya birinci, Yiğit Çiçek ikinci, Muhammet Ardaşen ikinci, Furkan Uslu dördüncü, bayanlarda ise Özel İdare Yolspor'dan Banu Kaplancan birinci, Zonguldak Belediyespor'dan İrem Temiz ikinci, Zeynep Gökşin üçüncü, İrem Baştan da dördüncü oldu.
Özel İdare Yolspor ekibini Antrenörler Burçin Aygün, Muammer Kural, Osman Yılmaz ve Baki Abasız çalıştırıyor.
Özel İdare Yolspor Tenis Antrenörü Muammer Kural, dereceye giren oyuncuların 22-23 Ekim tarihlerinde Zonguldak'ta gerçekleştirilecek bölge seçmelerine katılacağını söyledi.
Bölge seçmelerinde Zonguldak'ın yanı sıra pek çok ilden sporcunun yarışacağını hatırlatan Kural, Bölge seçmelerinde ilk 9 sırayı alacak sporcularımız, Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Masa tenisinin Zonguldak'ta önemli bir yeri var. Bu spor, öğrencinin koordinasyonu ve çabuk karar verme yeteneğini geliştirdiğinden eğitim açısından da büyük önem taşıyor. İlçelerde de bireysel bazda bu spora büyük ilgi var ama daha çok kulüp kurulması gerekiyor. Tüm sporseverleri masa tenisi turnuvalarına katılmaya ve izlemeye davet ediyorum dedi.