Zonguldak 2.Amatör Küme takımlarından Merkezspor, mangal partisi düzenledi. U-16 Ligi'nde Cumartesi günü Zonguldakspor'u 1-0, 2.Amatör Küme Merkez Grubu'nda da Tersanespor'u 1-0 yenen Merkezspor yönetimi, futbolculara mangal ziyafeti verdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın altındaki kulüp binasındaki mangal partisine, Merkezspor Kulübü Başkanı Abdülkerim Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Kulüp Başkanı Abdülkerim Yılmaz, genç futbolcuların A takım formasıyla sahaya çıktığını belirterek, "Kulüp olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Gençler kategorilerindeki tüm maçlara katılıyoruz. A takım forması altında gençlerimizi oynatıyoruz. Gelecek sezonlarda bu gençler, çok takımın canını yakacak. Hedefimiz öncelikle altyapı ve fair-play. Belirli aralıklarla düzenlediğimiz mangal partisiyle de gençlerimize verdiğimiz önemi gösteriyoruz" dedi.
Merkezspor U-16 takımı, Cumartesi günü karşılaştığı güçlü rakibi Zonguldakspor'u Uygar'ın golüyle 1-0 yendi.
Hemen hemen aynı kadroyla Pazar günü de Tersanespor karşısına çıkan gençler, rakiplerini Muhammet'in 43'üncü dakikada attığı golle 1-0 yendi. Golü atan Muhammet, 65'inci dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Son 25 dakikayı 10 kişi oynayan Merkez-spor, rakibine gol imkanı tanımadı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.