Zonguldak 1'inci Amatör Küme takımlarından Merkezspor, önceki gün karşılaştığı güçlü rakibi Üzülmezspor'u 2-1 yenerek, bu sezonki ilk galibiyetini aldı.
Merkezspor Kulübü Başkanı Abdülkerim Yılmaz, genç takım takviyesiyle başladıkları sezonda, oynadıkları güzel futbolu skora bir türlü yansıtamadıklarını söyledi. Ligde oynadıkları 6 maçta, 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 de yenilgi aldıklarını belirten Başkan Yılmaz, Geçtiğimiz Pazar günü Fener Sahası'nda karşılaştığımız güçlü rakibimiz Üzülmezspor'u 2-1 yenerek, bu sezonki ilk galibiyetimizi aldık. Aslında sezon başından beri iyi futbol oynuyoruz, ancak güzel futbolumuzu bir türlü skora yansıtamıyorduk. Üzülmezspor karşısında şeytanın bacağını kırdık ve ilk galibiyetimizi aldık. Hafta sonunda lig lideri ve namağlup 2 takımdan biri olan Karaelmasspor ile karşılaşacağız. Bu maçtaki hedefimiz 3 puan. Futbolcularıma güveniyorum. Rakibimizi yenerek, ilk mağlubiyetini tattırmak istiyoruz dedi.

PAŞALAR SPONSOR OLDU

Başkan Yılmaz, Zonguldak'ın en büyük marketler zincirlerinden biri olan Paşalar Market'in takımlarına forma sponsoru olduğunu belirterek, Amatör takımlar gerçekten zor şartlar altında mücadele ediyor. Takımın malzemesinde tutun da deplasman giderine kadar bir çok sıkıntısı var. Bu sıkıntıları aşmak için de sponsorların desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Takımımıza forma sponsoru olan Paşalar Market'e teşekkür ediyoruz dedi.