Zonguldak'ın köklü kulüplerinden Merkezspor ile Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Boluspor'un U-16 takımları, Fener Sentetik Saha'daki dostluk maçında karşı karşıya geldiler. Oldukça çekişmeli geçen maçı, konuk Boluspor 2-0 kazandı.
Merkezpor Kulübü Başkanı Abdülkerim Yılmaz, geçen sene katıldıkları Türkiye şampiyonasında Boluspor yöneticileri ve altyapı hocaları ile dostluk kurduklarını, bu dostluğun da devam ettiğini belirterek, "Geçen sene katıldığımız Türkiye şampiyonasında Boluspor'un bazı yöneticileri ve altyapı hocaları ile iyi dostluklar kurduk. Bu dostluk hala devam ediyor.
Bu anlamda iki takım altyapıları zaman zaman birbirleri ile dostluk maçı yapıyor. Geçen sene Boluspor'un davetlisi olarak biz oraya gitmiştik ve dostluk maçı yapmıştık. Bu senede biz onları davet ettik. Sağ olsunlar, davetimizi geri çevirmediler. Burada onları en iyi şekilde ağırladık. İki takım futbolcuları birbirleri ile dostluk, arkadaşlık kurdu. Bu tür etkinliklerimize önümüzdeki zaman içinde de devam edeceğiz. Maçın sonucu hiç önemli değil.
Önemli olan iki takım alt yapı oyuncularının birbirlerini ile kaynaşması. Altyapımızdan yetişen oyuncumuz Beytullah'ı da Boluspor'a verdik" dedi.