Sezonu 2 deplasman maçlarında ki beraberliklerle açan Kozlu Belediyespor, 3'üncü hafta saha ve seyircisi önünde Bartınspor'u konuk edecek. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına start veren yeşil-beyazlı takımda Antrenör Faruk Bahadır, Bartınspor maçıyla ilgili olarak, Futbolda dün yoktur, Bartınspor ile yeni bir sayfa açacağız dedi.

Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozlu Belediyespor, ilk 2 hafta deplasmanda karşılaştıkları Tosya Belediyespor ile Sincan Belediyespor beraberlikleriyle 2 puanla 10'uncu sırada yer alıyor. Temsilcimiz, hafta sonu Bartınspor ile evinde oynayacağı maçta bu iki maçın aksine alacağı 3 puanla puan cetvelinde sıçrama yapmanın planlarını yapıyor. Antrenör Faruk Bahadır yönetiminde ligde mütevazi kadrosuyla dikkat çeken Yeşil-Beyazlılar, grupta ağırlığını hissettirmek istiyor.
Kozlu Belediyespor'da hafta sonu oynanacak Bartınspor mesaisi neşeli başladı. Sincan Belediyespor maçından sonra bir gün izin yapan takım dün kendi tesislerinde toplandı.
Hafta sonu bu sezon ilk kez kendi seyircisinin karşısına çıkacak olan Zonguldak ekibi, grubun önemli ekiplerinden Bartınspor'u konuk edecek.  Çalışma öncesi oyuncularıyla kısa bir değerlendirme yapan Antrenör Faruk Bahadır, haftanın ilk çalışmasında rejenerasyon çalışması yaptırdı.
GÖKHAN VE RIDVAN SEVİNCİ
Kozlu Belediyespor'da cezaları sona eren Gökhan Dereli ile Rıdvan Okuş sevinci yaşanıyor. Özellikle Sincan Belediyespor maçında çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan ve Bartınsppor maçında oynamayacak Gökhan Zülfikaroğlu'nun yokluğunda bu iki ismin takıma dönmesi ,teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Antrenör Faruk Bahadır'ın şans vermesi halinde Gökhan Dereli ile Rıdvan Okuş Bartınspor maçında ilk kez sahaya çıkacak.
KARŞIMIZDA YARALI
ASLAR VAR
Sincan Belediyespor maçıyla ilgili olarak değerlendirme yapan Antrenör Faruk Bahadır, Puanla dönmenin keyfi başkadır. Gelirken haftanın ilk antrenmanını düşünebiliyorsun. Rahat ve özgüvenli hissediyor insan kendini. Hafta içerisi için gelecek planlamasını yapabiliyorum.
Kanabileceğimiz bir maçtı, haksız bir penaltı verildi. Ona rağmen Allah'ta kabul etmedi penaltıyı. İyi oynamaya başladık ligde. Kondisyonumuzu da haledersek birkaç hafta içerisinde oyun anlamında daha iyi düzeye getirecek bizi. Ligde acelemiz yok yavaş yavaş gitmek istiyoruz. 2 tane cezalı oyuncumuz var, takımın bu arkadaşlara ihtiyacı var. Karşımızda ne olursa olsun, ne kadar farklı yenilmişte olsa Bartınspor var. Futbolda kimseyi eksik görme ve küçük görmeye gerek yok. Bunun önümüzde örnekleri var. Oynanmış maçın bittiğini her gün yeni sayfa açıldığını, futbolda dünün olmadığını arkadaşlarımıza söylüyoruz. Bu doğrultuda ilerliyoruz. Karşımızda yaralı bir aslan olduğunu düşünüyorum. İyi ve güzel bir skorla kazanmak istiyoruz dedi.