TFF 3'üncü Lig'e çıkma mücadelesi veren Zonguldakspor'un altyapısında forma giyen "Messi" lakaplı Enver Cenk Şahin, transfer olduğu Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kısa bir süreliğine antrenmanlara çıkacak.
Futbola, 2005 yılında amatör takımlardan Zonguldak Belediyespor'da başlayan Enver Cenk Şahin, 2 yıl önce Zonguldakspor'a transfer oldu. Zonguldak-spor'un altyapısında birçok yaş grubunda forma giyen ve performansını her geçen sezon artıran 16 yaşındaki genç yeteneğin kısa bir süre önce Turkcell Süper Ligi'nde mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transferi gündeme gelmişti. Söz konusu transfer için İstanbul takımı yetkilileri, Zonguldak'a gelmiş ve Kulüp Başkanı Celal İncekara'yla masaya oturmuştu. Yapılan görüşmede her iki taraf prensip anlaşmasına varmıştı. Şahin, dün İstanbul'a giderek Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın görücülüğüne çıkacak.
İki kulüp yönetiminin bu transfer ile ilgili kesin olarak anlaşmaya vardığı, Cenk'in transfer dönemi başlama tarihi olan 1 Temmuz'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.