Özcan Ulupınar, stat ile ilgili çalışmaları devam etmekte olup, önümüzdeki hafta yer teslimi için firmanın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından davet edileceğini ve inşaatının da yine gelecek haftaya başlamasının öngörüldüğünü söyledi.

Ulupınar, Gençlik ve Spor Bakanıyla görüşmeleri neticesinde bakanın talimat vererek üç bin kişilik kapalı tribün yapımının yanında stadyumun tamamı ile ilgili bir çalışma yapılacağını ve bu işlemin genel olarak diğer statlar gibi parça parça inşa edilmesinin planlandığını ifade etti.

Ulupınar, ayrıca ilk aşamada 2016 bütçesinden ayrılan 7 milyon TL ile 3 bin kişilik kapalı tribün yapımı ve sonrasında bin kişilik kale arkası yapılacağını dile getirdi.

Yüklenici firma ile görüştüklerini, önümüzdeki sezona yetiştirmeye çalıştıklarını ve açık tribün için ise gerekli incelemelerin yapıldıktan sonra 2017 yılı programına dahil etmek için uğraştıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Özcan Ulupınar, Zonguldak ve Zonguldaklılar için her şeyin en iyisini istediklerini ve gece gündüz bu yönde mesai harcadıklarını söyleyerek, tüm hemşerilerine selam ve saygılarını sundu.