Zonguldakspor taraftar gurupları birleşerek valilik binası önünde oturma eylemi gerçekleştirdi.              Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in de katıldığı eylemde kulübe sahip çıkmayan milletvekillerine seslenildi.

Başkan Caner Zonguldak vekillerinin kulube sahip çıkmadığını verilen sözlerin tutulmadığını, yıkık dökük habere tesislerden Şampiyon çıkardıklarını gerekirse yine yıkık dökük harebe tesislerden şampiyon çıkartabileceklerini söyledi.  

Ultras Taraftar gurubu sözcüsü Bora Amasralı yaptığı açıklamada şöyle dedi:



''Bugün burada beraber olacağını söyleyen ve sosyal paylaşımlarda bulunanlar bizi yalnız bırakmasına rağmen biz kemik kadro olarak buradayız. Burada bulunma amacım Bu stad bu takıma yakışmıyor. Bir an önce stadla ilgili çalışmaların başlamasını istiyoruz. Girişimlerimiz sonuç vermezse, oturduğumuz yerden kalkıp Ankara'ya yürüyeceğiz.”

Zonguldakspor Amigosu Zeki Beybeyoğlu’da yaptığı konuşmasında “ Süper ligde bir çok takım bizim takımın taraftarı gibi taraftara sahip değil.Bu takıma sdat yapılması konusunda söz verenler şimdi ortalıklarda görülmüyor. Bizde tepkimizi her zanan dile getireceğiz ve bizlere verilen sözleri kendilerine şamar gibi vuracağız” sözleriyle tepkisini dile getirdi.