STAT: Mirko Vucurevic.
HAKEMLER: Amy Rayner **, Sian Piret **, Svetlana Bilic **.
TÜRKİYE: Cansel Durmuş **, Kübra Berber **, Cansu Kurşun **, Yaşam Göksu **, Eda Karataş **, Hilal Başkol **(Dk.58 Esra Özkan **), Meliha Sophie Ergen **, Ebru Topçu ***, Kübra Aydın **(Dk.76 Ümran Özen **), Beyza Kocatürk **(Dk.59 Banu Büşra Başel **), Eda Duran **.
DANİMARKA: Maria Christensen **, Laura Larsen **, Maja Kildemoes **, Mathilde Wichmann ***, Frederikke Thogersen **(Dk.78 Malene Sorensen **), Mille Poulsen  **(Dk.41 Laura Jakobsen **), Sarah Hansen ***, Anna Fisker **, Ida Karstoft **, Anne Christoffersen **, Emilie Brondum Jensen ***(Dk.62 Julie Terkelsen **).
GOLLER: Dk.4 Emilie Brondum Jensen, Dk.40+3-77 Sarah Hansen (Danimarka), Dk.37 Ebru Topçu (Türkiye)

Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın oyuncuları kaleci Cansel Durmuş ve Ebru Topçu'nun da aralarında bulunduğu Kadın U17 Milli Takımımız, grubun son maçında Danimarka'ya 3-1 yenilerek şampiyonaya veda etti.
Ay-yıldızlı takımımızın tek golünü 37'nci dakikada Ebru Topçu kaydederken, Danimarka'nın gollerini 4'üncü dakikada Emilie Brondum Jensen ile 40+3 ve 77'nci dakikalarda Sarah Hansen attı.
Millilerimiz, şampiyonanın ilk maçında ev sahibi Sırbistan'la karşılaşmış, Ebru Topçu'nun attığı 2 gole rağmen sahadan 4-3'lük yenilgiyle ayrılmıştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Yunanistan'ı 2-0'la yenen milliler, bir üst tura çıkmak için Danimarka karşısında avantaj elde etmişlerdi.
Alınan bu sonuçlardan sonra grubu 3 puanla, Danimarka ve Sırbistan'ın ardından üçüncü sırada tamamlayan Kadın U17 Milli Takımımız, bir üst tura çıkma şansını yitirdi. Milli Takımımızın mücadele ettiği 7'nci Grup'ta oynanan günün diğer maçında ise Sırbistan, Yunanistan'ı 3-0 yendi.