DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi sponsorluğunda 2. Mini Cup Futbol Turnuvası düzenlenecek. Bu yıl Antrenörler Turan Altıntaş, Hakan Sağlam ve Selahattin Turan tarafından organize edilecek turnuva öncesi katılacak olan ekiplerle beraber toplantı düzenlendi.
Turnuvanın daha geniş kapsamlı ve sporcuların eğlenceli anlar geçirmeleri için, toplantıda çeşitli öneriler sunuldu. DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenecek toplantıya , turnuvaya katılacak kulüplerin temsilcileri katıldı. Toplam 8 takımın katılacağı turnuva, iki aynı yaş grubunda organize edilecek.
23 Ağustos'ta başlayacak olan maçlar 7 gün sürecek. 30 Ağustos'ta yapılacak finale maçlarıyla takımlara kupaları verilecek.
2. Mini Cup Futbol Turnuvası'nın daha fazla dikkat çekmesi için organizasyonu yapan komite, eski FİFA kokartlı hakem Selçuk Dereli'yi final maçına davet etti. Dereli, geldiği takdirde final maçlarını yönetecek. Ayrıcı turnuvanın ilk günü gösteri maçı yapılması planlandığı belirtildi.
Turnuvada, Zonguldakspor, Kilimli Belediyespor, Kozluspor, Merkezspor, Karadonspor, Zonguldak Trabzonspor Kulübü, Zonguldak Gençlikspor, Sarayspor takımları yer alacak.
2000-2001 yaş grubunda tüm takımlar yer alacak, 2002-2003 yaş grubunda ise Zonguldakspor, Sarayspor, Zonguldak Trabzonspor Kulübü, Zonguldak Gençlikspor ve Kilimli Belediyespor yer alacak.
Turnuva organizatörü Turan Altıntaş, yaptığı açıklamada, Daha çok çocuklara yönelik, daha çok imkanı olmayan çocuklara yönelik turnuva olmasını gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenden dolayı katkılarından dolayı Demirpark AVM yetkililerine teşekkür ediyoruz.
Bu sene 8 takımın katılımıyla turnuvayı gerçekleştirileceğiz. Geçtiğimiz sene hiç aksaklık olmadan, birbirimize destek vererek turnuvamızı güzel şekilde yapmıştık. Biz sadece bunda önderlik yapıyoruz, hem birlikte katkı sağlıyoruz.