Futbol İl Okul Koordinatörü Turan Altıntaş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Sağlam işbirliğinde, DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi sponsorluğunda düzenlenen Mini Cup Futbol Turnuvası, Fener Sahası'nda oynanan ilk gün maçlarıyla başladı. A ve B gruplarında yer alan takımlardaki miniklerin kıyasıya mücadelesi, maçların bol gollü geçmesine sahne oldu.
98-99 yaş grubu ve 2000 yaş grubu üzerinde gerçekleştirilecek olan organizasyona toplam 7 kulüp katılıyor. Müsabakalar tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve grupta ilk sırayı paylaşan takımlar final oynamaya hak kazanacak.
4 gün sürecek turnuvanın ilk gün maçında A Grubu'nda yer alan ZTS Gençlik ve Spor Kulübü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Fener Sahası'nda karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen müsabakayı ZTS Gençlik ve Spor Kulübü rakibini 10-1 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.
ZTS Gençlik ve Spor Kulübü sahaya; Umut, Serkan, Alper, Umut Kalyoncu, Erdal, Metehan, Netin ve Samet, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ise sahaya; Yunus, Yasin, Umut, Bahadır, Ekrem, Samet, Furkan ve Taner düzeniyle çıktı.
Bir diğer A Grubu maçında ise Karadonspor ile Kozlusspor karşı karşıya geldi.
B Grubu'nda yer alan Zonguldakspor ile Kilimli Belediyesspor karşılaştı. B Grubu'nda yer alan bir diğer takım Sarayspor ise günü maç yapmadan geçirdi.
DemirPark Mini Cup'u organize eden Turan Altıntaş, Amacımız çocukların yaz boyunca öğrenmiş oldukları yeteneklerini sergileme fırsatı vermek. Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen bu tip organizasyonlarda çocuklar oldukça güzel anlar yaşadı. Sporcularda birbirleriyle kaynaşma imkanı buluyor. DemirPark Alışveriş Merkezi'yle yürüttüğümüz turnuvanın hocalarımızla beraber sağlıklı şekilde süreceğini umuyorum dedi.