Türkiye Boks Federasyonu'nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası, 15-20 Haziran tarihlerinde Konya'da, Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası ise 22-27 Haziran tarihlerinde Nevşehir'de yapılacak. Antrenör İshak Tiryaki, her iki şampiyonaya da çok sayıda boksörler katılacaklarını ve madalyalar hedeflediklerini söyledi.
Zonguldak, Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'nda 40 kiloda Zeki Yasin Koç, 41 kiloda Furkan Bekir, 65 kiloda Ömer Faruk Çakat'la temsil edilecek. Nevşehir'deki Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası'nda da, 32.5 kiloda Gökhan Karamusaoğlu, 34 kiloda Yaşar Demircan, 40 kiloda Muhammet Bahar, 46 kiloda Çağrı Sönmez ile Gökhan Yıldız, 50 kiloda Kadir Kepenek, 52 kiloda Furkan Uzun, 62 kiloda Berke Demirtaş madalya arayacak.
İshak Tiryaki, Zonguldak'ın son 1 yılda boks sporunda hızlı bir gelişme gösterdiğini belirterek, "Yıldız ve büyüklerde olduğu gibi küçüklerde de iddialıyız. Altyapımız gerçekten çok sağlam. Konya ve Nevşehir'den kesinlikle madalyayla döneceğiz. Bunu herkes görecek" dedi.