Zonguldakspor, Ünyespor'un stoperi Miraç Erdoğan ile her konuda anlaştı. Önümüzdeki günlerde Zonguldak'a gelecek olan Miraç, kendisini Lacivert-Kırmızılı yapan imzayı atacak.

Transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldakspor, Ünyespor'un 26 yaşındaki stoperi Miraç Erdoğan'la prensip anlaşmasına vardı. Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde Zonguldak'a gelerek kendisini Zonguldaksporlu yapan imzayı atacağı belirtildi.
Dış transferde şuana kadar Ünyespor'dan Rıfat Engiz, Trabzon Yalıspor'dan Selçuk Hardaloğlu, Giresun Keşap Belediyespor'dan Gökhan Yamak, Ereğli Belediyespor'dan Recep Akdaş ve Cihat, Mersin Mezitlispor'dan Mert Demircan, Devrek Belediyespor Can Kaya, Ordu Fatsa Belediyespor'dan kaleci Cemal, Aksaray'dan Hasan, Devrek Belediyespor'dan Mehmet Baş, Kozlu Belediyespor'dan Özgür Nezor, Alaplı Belediye-spor'dan Önder Karakaş'ı renklerine bağlayan Zonguldak ekibi, son olarak Ünyespor'dan stoper Miraç Erdoğan'la da prensip anlaşmasına vardı. Teknik patron Cahit Terzi, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.