Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Karadeniz spor yönetimi, yeni sezon öncesi futbolculara moral gecesi düzenledi. Gecede konuşan Başkan Mehmet Kocaman, Karadenizspor'a destek istedi.
Deplasmanlı süper amatör liginde yaptığı transferlerle ilk altıya girmeyi hedefleyen Karadenizspor yönetimi, yeni transferlerinde katılı ile moral gecesi düzenledi. Düzenlenen gecede konuşma yapan Kulüp Başkanı Mehmet Kocaman, amaçlarının bölge gençlerini spora kazandırmak olduğunu söylerken, iş adamlarından da kulüplerine destek vermelerini istedi. Kocaman konuşmasında, Karadeniz spor olarak sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu geceyi düzenlememizde ki amaç, yeni transferlerle bir arada kaynaşmayı sağlamak ve sezon öncesi moral depolamaktır. Karadeniz spor olarak her yıl olduğu gibi Ereğli'de ki genç çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Onları sevdikleri futbolu oynayabilmeleri için ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları sağlamaya çalışarak Türk futbolu ve Karadeniz Ereğli gençliğine hizmet ediyoruz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. dedi.
Karadeniz Teknik patronu Muhsin Aydın ise Karadeniz spor olarak yeni sezonda başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi. Aydın, şöyle konuştu: Yeni sezonda Karadeniz spor olarak sahanın her yerinde pres yapan ve ilk olarak savunma daha sonra hücumu düşünen bir anlayış ile sahada ter dökeceğiz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. Biz Karadeniz spor olarak elimizden geleni yapacağız dedi.