Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6'ncı Grup'ta geçtiğimiz haftayı Sincan Belediyespor galibiyetiyle kapatan Zonguldak Kömürspor'da moraller yerinde.
Lider Adliyespor'un puan kaybettiği 9'uncu haftayı kayıpsız geçen Zonguldak Kömürspor, yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Teknik Direktör Raşit Çalık'ın göreve gelmesinin ardından 3'üncü galibiyetine uzanan Zonguldak ekibi, şampiyonluğun en büyük adayları arasında olduğunu gösterdi.
Zonguldak Kömürspor, bu sezon 3 başkent deplasmanında 9 puanı hanesine yazdırdı. Akyurt Belediyespor, Ostimspor galibiyetlerinin ardından Sincan'ı da Ankara'da deviren temsilcimiz, zirveye göz kırptı. Adliyespor'un sadece 2 puan gerisinde bulunan Zonguldak, seriyi sürdürerek zirveye çıkmak istiyor.
Sincan Belediyespor galibiyetini değerlendiren Teknik Direktör Raşit Çalık, İyi oynamadığımız maçlardan biriydi ancak kazanmasını bildik.
Genel olarak baktığımızda iyi futbol sergilemiyoruz, ancak istediğimiz skorlar bizi elbette memnun ediyor. Kozlu Belediyespor karşılaşmasını kazansaydık eğer, şu an grupta liderdik.
Futbolda böyle kayıplar her zaman oluyor. Adliye, geçen hafta ligin vasat ekiplerinden Yahşihanspor karşısında puan kaybetti. Önemli olan bunun telafini yapabilmek, bizde Ankara'dan galibiyetle döndük moral kazandık.
Kilimli Belediyespor'u şampiyon yaptığımız dönemde bir açıklama yapmıştım. 'Ne zaman kümede kalırsak, şampiyon oluruz' demiştim. Şimdi diyorum ki; ne zaman lider olursak, o zaman şampiyonuz.
Taraftarımız bize müthiş destek veriyor. Ligin ilk devresinde kalan 4 maçımızdan en az 10 puan çıkartmayı planlıyoruz. Devre arası yapacağımız takviyelerle çok daha iyi seviyeye geleceğiz dedi.
Zonguldak Kömürspor, hafta konuk edeceği Bartınspor maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda başladı.