Ligde sıkıntılı günler geçiren ve bekleneni ortaya koyamayan Kilimli Belediyespor'da Teknik Direktörü Raşit Çalık, ikinci yarıdaki oyundan memnun.

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, uzun yıllar sonra yükseldiği ligde iyi bir çıkış yapmasına rağmen, son haftalarda aldığı sonuçlarla tecrübesizliğinin kurbanı oluyor. Ligde aldıkları puan kayıplarıyla zor günler geçiren sarı-siyahlı takım, geride kalan 5 hafta sonunda 5 puanla orta sıralarda bulunuyor.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR 
ALINAN BERABERLİĞE UMUTLANMIŞ

Kilimli Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu cezası
nedeniyle Düzce'de konuk ettiği ligin iddiasız takımı Maltepespor karşısında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 1-1 eşitlikle bitirdi.  Karşılaşmanın ilk yarısında kötü oyunla soyunma odasına yenik giren sarı-siyahlı takım, ikinci yarıda sergiledikleri oyunla maça ortak olmalarına rağmen son daki-kalarda bulduğu golle beraberliğe razı olmak zorunda kaldı. Sarı-siyahlı takımın Teknik Direktörü Raşit Çalık, ikinci yarıdaki oyunlarıyla kazanmaya yakın tarafın kendileri olduğunu, bu yüzden alınan beraberliğin kendilerini üzdüğünü belirterek, 1-1 biten maçının ardından şunları söyledi; Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Maltepespor'un gücü belli. Fakat kendi hatamızdan dolayı kalemizde golü gördük. Tabi rakibinde bu golden sonra direnci artınca, ilk yarıda gol bulamadık. İkinci yarıya Hasan ve Kader'i oyuna alarak başladık. Oyuncu değişiklikleri ile ikinci yarıda oyunun hakimi bizdik. Oyuncularım girilen gol pozisyonlarında final paslarında etkisiz kalınca, golü karşılaşmanın son dakikasına sıkıştırdık. İkinci yarıda bulabileceğimiz bir erken gol, karşılaşmanın bizim açımızdan galibiyete dönüşmesine neden olabilirdi.  Olmadı. 5'inci haftada 2 puan kaybettik. Üzgünüz. Maltepespor karşısındaki ikinci yarıda oynadığımız oyunu önümüzdeki maçlara yansıtabilirsek, çok farklı Kilimli Belediyespor'u izlettirebiliriz dedi.

STADIN YETİŞMESİ İMKANSIZ

Çalık, Maltepespor ile tarafsız sahada seyircisiz oynama cezalarını tamamladıklarını, fakat Ahmet Şerifoğlu Stadı'nın 7'nci haftada oynayacakları Küçükçekmecespor maçına yetişmesinin imkansız olduğuna vurgu yaparak, Kendi saha ve seyircimiz önünde çıkacağımız maçlarda rakip takıma puan vermemiz imkansız. Buradaki atmosfer çok farklı. Cezamızın bitmesine rağmen Küçükçekmecepor ile oynayacağımız maçta stadın yetişmesi çok zor. Küçük çapta yapılan çalışmalar buradaki eksiklerin giderilmesine etken olmaz. Ne yazık ki, çalışmalar çok yavaş ilerliyor. Bari ikinci yarıya kadar yetiştirilsin dedi.