Z.GENÇLİK-KOZLU 1-3

SAHA: Fener Sentetik.
HAKEMLER: Şenol Kösekahya ***, Satılmış Demircioğlu ***,  Davut Özen ***.
ZONGULDAK GENÇLİKSPOR: Kader *, Uğurcan *, Ozan *, Okan *, Sercan *, Yasin *, Ali Fatih *, Ramazan *, Gürcan **, Burak *(Dk. 61 Gökhan *), Yasin *.
KOZLU BELEDİYESPOR: Murat *(Dk. 17 Hamit **), Yılmaz ***, Mehmet Baş **, Özcan ***, Orhan **, Ahmet **, Hayri **, Onur **, Fatih ***, Caner **(Dk. 60 Aytaç **), Uğur **(Dk. 46 K.Mehmet **).
GOLLER: Dk. 32 Hayri, Dk. 22-43 Fatih (Kozlu) Dk.88 Gürcan (Gençlik)

Deplasmanlı amatör küme süper ligde Play-Off'u garantileyen  Kozlu Belediyespor ile kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Gençlikspor, Fener sentetik sahada karşı karşıya geldiler. Şenol Kösekahya, Satılmış Demircioğlu,  Davut Özen hakem üçlüsünün yönettiği maçta  oyunun kontrolünü elinde bulunduran ve özellikle ilk 45 dakikada daha bir oyun sergileyen Kozlu Belediyespor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.  Maçta Kozlu Belediyespor'un gollerini 22 ve 43'de Fatih, 32 inci dakikada Hayri atarken, Zonguldak Gençlik'in tek golü 87'inci dakikada Gürcan'dan geldi. Karşılaşma öncesinde matematiksel olarak azda olsa ligde kalma şansı olan  Zonguldak Gençlik'in bu sonuçtan sonra ligde kalması mucizelere kaldı.