Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi, üyelerin bireysel aldıklarının dışında 10 adet kombine bilet satın alarak Zonguldak Kömürspor’a katkıda bulundu.

 

MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret eden Zonguldak Kömürspor Başkanı Av. Süleyman Caner, MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Kulüp çalışmaları ve takımın durumu hakkında bilgiler veren Başkan Süleyman Caner, kombine bilete olan ilginin devam ettiğini belirterek, “MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkan ve üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum. Üyeleriniz bireysel olarak almasına rağmen MÜSİAD olarak sizler de alarak katkı vermiş oldunuz” dedi. 

Zonguldak’ın gelişimine her alanda katkı veren kurum ve kişilere sahip çıkmak gerektiğini belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Özellikle Başkan olarak sizlerin gayreti takdire şayandır. Her şey bir tarafa Zonguldak’ın bir değeri olan Zonguldak Kömürspor için gösterdiğiniz bu gayrete bizlerin de katkı vermesi gerektiğini düşünerek MÜSİAD Zonguldak Şubesi olarak 10 adet kombine alımı gerçekleştirdik. Bununla birlikte yönetim ve üyelerimizden bir çoğu da bireysel olarak değişik sayılarda kombine bilet alımı gerçekleştirdi. İnşallah süreç içinde daha da katkımız olacaktır” sözlerine yer verdi.

 

(Haber Merkezi)