Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluğu hedefleyen Zonguldakspor’da yönetim, geçtiğimiz Cumartesi günü dış transferde ilk atağını yaparak Hakan Tan ve Barış Yılmaz’ı renklerine bağlamıştı.
Dün Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atalı ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen 34 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Niyazi Hüseyinoğlu da, Zonguldakspor’la anlaşmaya vardı.
Teknik Direktör Talat Özden’in raporu doğrultusunda transfer edilen Niyazi Hüseyinoğlu, ayağının tozuyla geldiği Zongul-dak’ta kendini kırmızı-lacivertli yapan imzayı attı. Önemli takımlarda futbol oynayan Niyazi, tecrübesiyle Zonguldak-spor’a büyük katkı sağlayacağa benziyor. 1995 yılında Orduspor’da profesyonelliğe adım atan Niyazi, sırasıyla, Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor, Malatyaspor, Sarıyer, Altay, Mersin İdman Yurduspor ve en son Körfezspor formalarını giydi.
Zonguldakspor’la anlaşma sağladığı için mutlu olduğu-nu belirten Niyazi, “Hedefi olan bir takımda bulunmaktan dolayı mutluyum ve heyecanlıyım. İnşallah yeni sezonda Zonguldakspor’u özlenen yerlere çıkartacağız. Zonguldakspor’a gelişim herkes için hayırlı olsun” dedi.