Erdemir’in kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında üniteler arası düzenlenen Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Soğuk Haddehaneler takımı oyuncuları, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan takım sorumlusu Yusuf Saydam, şampiyonluk sonrası kendilerine ödül olarak sunulan Didim’deki Türk Metal Sendikası’na ait Büyük Anadolu Didim Sosyal Tesislerinde bir haftalık tatilin çok güzel geçtiğini söyledi.
Saydam, tatil olanağının sağlanmasında katkısından dolayı Odabaş’a teşekkür ederek, “çok güzel bir hafta geçirdik. Arkadaşlarımızla birlikte eğlendik. Böyle bir imkan sağladığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.
Odabaş ise tatil hediyesini Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın bilgisi ve oluru ile sağladıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:
“Bu tür etkinliklerin çalışanlarımız için güzel olduğunu görüyoruz. Böyle bir tatil imkanını sağlanması vesilesiyle genel başkanıma teşekkür ediyorum. Geziye eşlerinizle gitmenizi arzu ederdim ancak, gerek Erdemir’in gerekse sendikamızın kuruluş yıldönümünün aynı döneme gelmesi nedeniyle mümkün olmadı. İnşallah bir dahaki turnuvada böyle bir imkan sağlarız.”
Bu arada, Odabaş’ın çikolata ikramında bulunduğu Erdemir çalışanları da, katıldığı bir eylem sırasında çektikleri ve çerçevelettirdikleri fotoğrafını Odabaş’a hediye ettiler.