19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da ilk ayağı gerçekleştirilen Karadeniz Off-Road yarışlarına katılan Zonguldak Off-Road kulübü, değişik klasmanlarda 8 kupayla kente döndü.
Karadenizli off-roadcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da gerçekleştirilen yarışlarda bir araya geldi.
13 Mayıs' ta Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda arazi tipi aracın katılımıyla Samsun off-road oyunları yapıldı.
Samsun Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen Karadeniz Off-road Oyunları Kupası Samsun off-road (arazi yarışı) oyunu, Atakum ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü arkasındaki dolgu sahasında gerçekleştirildi.
Çeşitli illerden 40 aracın katıldığı yarışmalar sonrasında, Zonguldak Off-Road kulübü çeşitli klasmanlarda toplamda 8 kupa ile kente döndü. Zonguldak Off-Road kulübü, Samsun  Off-Road kulübünün düzenlediği yarışa toplamda 5 araç ile katıldı. Yarışta toplamda üç araç dereceye girdi.
Zonguldak Off-Road Kulübü Başkanı Şükrü Velioğlu: Etkinliği düzenleyen Samsun Off-Road kulübüne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Samsun Off-Road kulübü bizi çok güzel  ağırladı organizasyon kusursuzdu yarışmaya katılanlara ve tüm emeği  geçenlere teşekkür ediyorum. dedi
Dereceye girenlere kupalarını Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz verdi.