Beykoz Off-Road (Beyoff) Gönüllüleri tarafından 19-20 Kasım 2011 tarihleri arasında bu yıl İstanbul'da 3'üncüsü düzenlenen Beyoff Off-Road Oyunları'na Zonguldak Off-Road Spor Kulübü de katıldı. S1 sınıfında Suzuki Vitara JLX ile yarışan Alper Alpago – Kurtuluş Taner Kaya Zonguldak'a birincilik kazandırdı.
Zonguldak Off-Road Spor Kulübü olarak etkinlikte ilimizi başarıyla temsil eden heyecan tutkunları, kupayla kente döndü. Türkiye'de düzenlenen bir çok önemli organizasyonda yer alan ve Şükrü Velioğlu'nun başkanlığını yaptığı Kulüp, 7 araç ve 15 sporcuyla yer aldı.
Oyunlara 6 araçla katılan ekip, S1 sınıfına 12 araç katıldı, bu sınıfta 1. Suzuki Vitara JLX ile yarışan pilot Alper Alpago – Co-pilot Kurtuluş Taner Kaya ekibi oldu.
Zonguldak ekibinden Daihatsu Feroza ile yarışan Pilot Yüksel Kiret ve Co Pilot Cengiz İnan S1 sınıfında klasman ikinciliğini elde etti.
Bu sene iki kez Düzce Off-Road Oyunları ve Adapazarı Pamukova, İstanbul Off-Road Kulübü'nün organize ettiği İSOFF ve son olarak ta Beyoff Off-Road Oyunları'nda boy gösterdiler.
S1 Sınıfında birinci olan pilot Alper Alpago, Türkiye'nin önemli organizasyonlarından biri olan Beyoff Off-Road Oyunları'nda Zonguldak'ı başarıyla temsil ettiklerini dereceyle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Bayanlar kategorisine 4 araç ve sürücüleri katıldı, bu kategoride 1. Suzuki Grand Vitara ile yarışan Hilal Yılmaz-Cenk Coşkun ekibi oldu. S1 sınıfına 12 araç katıldı, bu sınıfta 1. Suzuki Vitara JLX ile yarışan Alper Alpago-Kurtuluş Taner Kaya ekibi oldu. S2 sınıfına 19 araç katıldı, bu sınıfta 1. Jeep CJ-7 ile yarışan Selçuk Şahin-Uğur Tahir Karaman ekibi oldu. Profesyonel kategorisinde 4 araç yarıştı, bu kategoride 1. Land Rover Defender ile yarışan Hüseyin Akbulut -Ahmet Ergün ekibi oldu.