Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca Amasya’da düzenlenen bölge güreş şampiyonasında dereceye giren Alaplı EMKB Endüstri Meslek Lisesi  öğrencileri Fatih Tığlı ve Saffet Gültekin’i kutlayarak çeşitli hediyeler verdiği bildirildi.

Belediyeden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

İMKB Alaplı Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Okul Müdürü Eyüp Ertaş ve Müdür yardımcıları tarafından ağırlandı. Amasya’da düzenlenen şampiyonada 3’üncü olan Fatih Tığlı ve Saffet Gültekin ile Müdür odasında bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, her iki sporcu öğrenciyi başarılarından dolayı kutladı. İki sporcudan daha büyük başarılar beklediklerini belirten Başkan Çimenoğlu, “İnşallah sizleri Türkiye şampiyonu olarak görürüz. Sizlerin daha büyük başarılar elde etmesi için biz de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.  “ dedi. Başkan Çimenoğlu’nun ziyaretine, güreşçilerin yetişmesine büyük katkıları olan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz ve Belediye Meclisi Üyesi Adayı Vural Özler de eşlik etti.

Okul Müdürü Eyüp Ertaş da Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, “ Sporcu öğrencilerimizin büyükleri tarafından kutlanması, ödüllendirilmesi onları daha çok motive ediyor. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Sporcu öğrenciler de Başkan Çimenoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.