Erdemirspor Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ‘Yaz Okulları’ bu yılki birinci dönemini tamamladı.

Futbol, Basketbol, Tenis, Boks ve Yüzme’de birinci dönemi tamamlayan kursiyerler Erdemir Stadında düzenlenen tören ile sertifikalarını kavuştu.

Birinci döneminin tamamlanmasının ardından ikinci dönem programı kapsamında; Basketbol, Tenis ve Futbol 13 Temmuz - 31 Temmuz, Boks 01 Temmuz - 31 Temmuz ve Yüzme 20 Temmuz - 06 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirildi.

Sertifika törenine aileleriyle birlikte gelen öğrenciler sertifika almanın mutluluğunu yaşarken, Erdemirspor Antrenörlerinden Ahmet Uzun, ailelere birinci dönemin bitmesi ve ikinci dönemin başladığını belirterek, kurs hakkında şu bilgileri verdi:

“Bilindiği gibi ilimizden büyük kulüplere çok sayıda sporcu yetiştirildi. Ve şimdilerde de çok iyi yerlerdeler. Sizin aranızdan da güzel başarılara imza atacak sporcular çıkacağına inanıyorum. Bugün burada öğrencilerimiz Yaz Okulu kursumuzun birinci dönemini bitirmişlerdir. Sertifikalarını almanın heyecanını yaşadılar. İkinci dönemimiz 13 Temmuz 2009 tarihinde başlıyor. Ücretlendirmeler ise ikinci dönem yarı yarıya düşürülerek Erdemir çalışanı ve emeklisi öğrencilerine 120 TL’den 60 TL’ye düşürüldü.

Dışardan gelecek öğrencilerimiz için ise ücretlerimiz 200 TL’den 100 TL’ye düşürüldü.”