Kozlu Belediyesi’nin 13-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenleyeceği “5. Kültür ve Spor Şenliği” kapsamında, futbol, atletizm, hentbol, penaltı, basketbol, öğretmenler arası futbol, (kız-erkek), halk oyunları, halk müziği, resim, şiir, hikaye, skeç, yemek yarışması, izci şenliği, el sanatları yarışmalarının startı verildi. Etkinlikler, 19 Mayıs akşamı yapılacak halk konseri ile son bulacak.
Kozlu Belediyesi 5. Kültür ve Spor Şenliği kapsamında bu etkinliklerde futbol (kız-erkek) ile öğretmenler arası voleybol elemeleri başladı. İlk karşılaşma Kılıç İlköğretim Okulu ile Cengiz Topel İlköğretim Okulu arasında oynandı. Karşılaşmayı Kılıç İlköğretim Okulu 2-1 kazandı. Kozlu Lisesi de, Namık Kemal İlköğretim Okulu’nu 2-0 yendi.
Kozlu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaların açılışını, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz gerçekleştirdi.
Başkan Yardımcısı Yılmaz, açılış konuşmasında, takımlara başarılar dileyerek, Kozlu Belediyesi 5. Kültür ve Spor Şenliği'nin startını verdi.