Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci sportif etkinliklerde ilçemizi başarıyla temsil eden okul takımlarına verdiği desteği sürdürüyor. Başkan Semerci son olarak 26-29 Mart tarihleri arasında Çorum'da yapılacak Türkiye yarı final müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Devrek Misakı Milli İlkokulu yıldız kızlar voleybol takımına eşofman hediye etti.
Bartın'da düzenlenen turnuvada tüm maçlarını kazanarak grup birincisi olan Devrek Misakı Milli İlkokulu yıldız kızlar voleybol takımı Çorum'da yapılacak olan yarı final müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Bu başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci eşofman hediye etti. Okul takımlarının başarılarından gurur duyduğunu belirten Başkan Semerci, Okullarımız sportif ve kültürel etkinliklerde çok başarılı sonuçlara imza atıyor. Onlar elde ettikleri başarılı sonuçlarla ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kendilerine verdiğimiz destekler sürecek. Öğrencilerimizi, okulumuzu bu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.
Devrek Misakı Milli İlkokulu Okul Müdürü Ahmet Metin Işıldak ise verdiği desteklerden dolayı Başkan Semerci'ye teşekkür etti.