Zonguldak U15 Ligi'nde mücadele edecek Merkezspor, geçtiğimiz Cumartesi günü Fener Sentetik Saha'da Ereğli Belediyespor U15 Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. 2-2 sona eren maçın ardından, Merkezspor yönetimi, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın altında bulunan soyunma odasının önünde, konuk takım Ereğli Belediyespor ile kendi futbolcularına mangalda hamsi ziyafeti verdi.
Merkezspor Kulübü Başkanı Abdülkerim Yılmaz, yeni sezon öncesi tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Merkezspor olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Altyapıdan yetişen gençlerimizi Türk futboluna kazandırıyoruz. Geçen sezon Bank Asya 1'inci Ligi takımlarından Boluspor ile Kayseri Erciyesspor'a birer futbolcu gönderdik. Yeni sezon Çarşamba günü başlayacak. Biz de sezon öncesi son hazırlık maçımızı Ereğli Belediyespor ile yaptık. Bizleri kırmayarak gelen Ereğli Belediyespor yönetimine ve teknik heyetine çok teşekkür ediyoruz. Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırladık. Maçın ardından da soyunma odamızın önünde mangalda hamsi ziyafeti verdik.
Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk. Takımımıza güveniyoruz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum, fair-play çerçevesinde bir sezon olsun" dedi.