Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında taraftarlara yönelik düzenlenen dayanışma kahvaltısına gösterilen ilgiye teşekkür etti. Özbek yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

“Midilli Park’ta düzenlenen kahvaltımıza gösterilen ilgi bizleri son derece memnun etmiştir. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal başta olmak üzere Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş nezdinde Çetin Altay’a, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına, taraftarlarımıza yürekten teşekkürü bir borç biliyorum. Birlik ve beraberliğimizi daha üst seviyelere büyük bir coşku ve heyecanla taşıyacağımıza da yürekten inanıyorum” dedi.

 

Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 1 milyon üye kazandırılması konusunda başlatılan çalışmalara da Kdz.Ereğli’de devam ettiklerini belirterek, “Gerçekten de büyük bir ilgi görüyoruz. Kdz.Ereğli başta olmak üzere bölgemizde Fenerbahçe Spor Kulübü’ne üye olmak isteyenler derneğimize müracaatta bulunabilir” sözleri ile konuştu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)