Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor, dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli yönetim, Ankara Demirspor'dan Güray ve Düzce Belediyespor'dan Selçuk'la görüştü. Kulüp binasında gerçekleşen görüşme neticesinde, Güray'ın düşünmek için süre istediği, Selçuk'un ise önümüzdeki günlerde imza için tekrar Zonguldak'a geleceği öğrenildi.

ÖZGÜR İLE ÖNDER TAMAM
Zonguldakspor, dış transferde Kozlu Belediyespor'un 19 yaşındaki stoperi Özgür Nezor ile Alaplı Belediyespor'un orta saha oyuncusu Önder Karakaş'ı renklerine bağlarken, iç transferde de Aytunç Topaloğlu ile yeniden anlaştı.

İLGİNÇ GELİŞME
Ereğli Belediyespor’lu yöneticilerin geçtiğimiz günlerde görüştüğü Alaplı Belediyespor’un orta saha oyuncusu Önder Karakaş’ın Zonguldakspor ile anlaşması Ereğlispor camiasına bomba gibi düştü. Ereğli Belediyespor’lu yöneticiler ile doktora giden ve ayağında menisküs tespit edilen Önder Karakaş’ın Ereğli Belediyespor’lu yöneticilere, “askere gitmek istiyorum ve ameliyat olmam gerekiyor, problem olmasaydı Ereğli Belediyespor’da forma giyecektim” sözlerine rağmen başka bir kulüp ile anlaşması ise yöneticilerin tepkisini çekti. Ereğli Belediyespor Yönetiminin konu ile ilgili basın açıklaması yapacağı öğrenildi.