Kırmızı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Talat Özden taraftarlara seslendi.

 

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk hedefleyen Zonguldakspor, hazırlıklarına ikinci etap kamp çalışması için gittiği Kocaeli Kartepe'de devam ediyor. Kartepe'de bir haftayı geride bırakan kırmızı-lacivertli takım, pas çalışması, kondisyon ve teknik-taktik antrenmanlarıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde ilk kez çıkacağı hazırlık karşılaşmasının çalışmalarını sıkı bir tempoda sürdüren Zonguldakspor, bugün Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor'la özel bir maç yapacak. Kartepe'den seslenen Teknik Direktör Özden, En başında camiaya verdiğimiz bir söz var ve bunu yerine getirmek istiyoruz. İster Kömürspor olsun, ister Zonguldakspor olsun, önemli olan takımın şampiyonluğudur dedi.

 

4-4-2 SİSTEMİ İLE OYNAYACAĞIZ

Kartepe'de bir haftayı geride bıraktıklarını ve yapacakları hazırlık maçlarıyla akıllarındaki sistemi sahaya yansıtacaklarını belirten Teknik Direktör Talat Özden, Çalışmalarımız çok yüksek tempoda devam ediyor. Bir haftalık zamanda oyunculara gerekli olan yüklemeleri yaptık. Yapacağımız ilk hazırlık karşılaşması, eksiklerimizi görmek adına bizim için avantaj olacak. Kazanmanın ve kaybetmenin benim için ölçü olmadığı özel maçlarda, oynanan oyuna ve oyuncularımın futbol kalitesini sahaya yansıtıp yansıtamadıklarına bakarım. Sonuçta ağır bir idman programından sonra çıkacağımız hazırlık maçında sonuç önemli değil. Konya Torku Şekerspor maçına 4-4-2 sistemi çıkacağım. Futbolcularımın bu sistemi nasıl ortaya koyacaklarını hep birlikte göreceğiz dedi.

Takımdaki gruplaşmaların önüne geçtiklerini, ikinci hazırlık kampında uyumun ön plana çıktığını belirten Özden, Arkadaşlık ve kaynaşma açısından bu kamp gayet iyi geçiyor. Yardımlaşma ve dayanışma ruhu üst düzeye çıkmış durumda dedi.

Transfer konusuna da değinen Özden, yüzde 80 oranında transferi bitirdiklerini, ancak eksik olan bölgelerin bulunduğunu, bu bölgelerde 3-4 takviye yapacaklarını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nun DM.Dilaverspor isminin Zonguldakspor olarak talimatlara aykırı olduğunu belirtmesinin ardından takımın adının Zonguldak Kömürspor olarak değiştirilmesini de değerlendiren Özden, Bizim için çok fark eden bir şey yok. Kömürspor da bildiğim kadar Zonguldakspor kurulmadan öncesi olan ilk ismi. Eski ismiyle yola devam edecek, bizi ilgilendiren kısmı neler yapabileceğiz, neler ortaya koyabileceğiz. İster Kömürspor, ister Zonguldakspor olsun, önemli olan verdiğimiz sözü yerine getirmek ve şampiyon olmak dedi.