Zirvenin 9 puan gerisinde kalan ve 5 oyuncunun kadro dışı kaldığı  Kozlu Belediyespor’da, Antrenör Bülent Öztürk, "Karamsar bir tablo yok" dedi. 3 puanlık sistemde puan farkınnın kapanacağını belirten Öztürk,  yaşanan olumsuz gelişmeler ve puan kayıpları nedeniyle camiaya “Moral, motivasyon ve desteğe ihtiyacımız var."çağrısı yaptı.
Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta zor günler geçiren Kozlu Belediyespor'da üzerinde ki karabulutları dağıtmak için tek çıkar yol olarak Gebzespor galiyibeti. Geçtiğimiz hafta 5 futbolcunun kadro dışı kalmasıyla başlayan moral kaybı, Kestel Belediyespor  ile devam etmişti.Antrenör Bülent Öztürk, , oyuncularına yaşanan olumsuzlukları geride bırakmaları ve lige konsantre olmaları gerektiklerini söyledi.K Antrenör Bülent Öztürk, “Zor günlerde geçirsek de üstesinden geleceğiz. Ortada karamsarlığa düşecek bir tablo göremiyorum. Zirveyle aramızda 9 puan olması önemli değil. 3 puanlık sistemde bu puan fark kapanır.Bütün çabamız devre arasına kadar maksimum puanları hanemize yazdırmak olacak. " dedi.                                                                                                                       

Önemli olan takım ruhu!
"Geçtiğimiz hafta sonu takım ruhu için iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. " diyerek 5 oyuncunun kadro dışı kalmasını yorumlayan Öztürk, "İnşallah böyle devam edecektir. Hiç yoktan karakterli oyuncularla devam ediyoruz. Onlar her şeyin farkındalar. İyi takımlardan biri olduklarını biliyorlar. Sadece moral, motivasyon ve desteğe ihtiyacımız var. 
Bu süreçte geçecektir. Futbolda böyle şeyler yaşanıyor. Bu takım her şeyin üstesinden gelecektir diye tahmin ediyoruz. Gebze maçını muhakkak kazanacağız" dedi.