Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün görevi bırakma kararı aldı. Sarı siyahlıların kaderi 25 Ağustos Pazar günü yapılacak olan kongrede belli olacak. Daha önce alınan oyuncular için, "Onları Kilimli’ye yakışır şekilde , mağdur etmeden uğurlayacağız." diyen Aygün, "30-35 kişilik teknik kadroyla beraber futbol takımımızın önü karanlık olduğu için bu kararı aldık."diyerek Belediye Başkanına sitem etti.
 Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor’un Kulüp Başkanı Engin Aygün, görevi bıraktığını ve 25 Ağustos tarihinde yapılacak olan kongrede görevi yeni yönetime devredeceğini açıkladı. "3. Lige çıkmak için çok iyi bir kadro kurmaya çalıştık. Bu sezonun başlaması içinde aşağı yukarı bir 400 bin TL gibi bir paraya ihtiyacımız vardı. Biz bunun dörtte üçünü kendi cebimizden karşılamayı taahhüt ettik. Sayın Belediye Başkanımız da ‘Burası kömür bölgesi. Burada ekonomik sıkıntı var. 
Ekonomik sıkıntı olduğu için kimseden bir yardım alamayacağını söyleyince bu kararı almak zorunda kaldık."diyen Aygün, "Sayın Belediye Başkanımızda elimizdeki şu an yapmış olduğumuz futbolcu kadrosunun kendilerine yüksek maliyetle geleceğini, bunların altından kalkamayacağını söyledi. 
Bizde mevcut oyuncuları  Kilimli’ye yakışır şekilde , mağdur etmeden uğurlayacağız."ifadesini de kullandı.Aygün sözlerini, "Kilimli’yi bu dört senelik süreçte onurla ve şerefle temsil ettiğimizi düşünüyorum. Gelecek yönetiminde bizi aratmayacağını ve başarılı olacağından da hiçbir şüphemiz yok.”diyerek tamamladı.