Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, önceki başkanları Aşkın Peker’e plaketle verdiği hizmetlere teşekkür etti.

 

Dernek binasında Fenerbahçe Trabzonspor maçını birlikte izleyen Fenerbahçeliler, maç öncesinde ‘vefa’ duygularını öne çıkaran coşkuyu birlikte yaşadılar. Derneğin uzun yıllar başkanlığını yapan ve Yalı Caddesi’nde yeni bir binaya da kavuşturan Aşkın Peker, özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kalmış ve yapılan olağanüstü kongrede Serdar Özbek ve arkadaşları göreve getirilirken, Özbek yaptığı konuşmada “genel kurul kararı ile eski başkanımız Aşkın Peker’e onursal başkanlık verilmesini öneriyorum” demişti.

 

Yeni yönetim kurulu ahde-vefa duygularının Fenerbahçelilerin en önemli ilkesi olduğunun bilinci içinde Aşkın Peker’e onursal başkanlığın dışında ayrıca  plaket verilmesi kararı aldı Dernek binasında Trabzonspor maçı öncesinde Aşkın Peker’e plaketini veren Serdar Özbek ‘Derneğimize uzun yıllar hizmet etmiş, maddi-manevi büyük destekleri olan eski başkanımıza genel kurul kararıyla ‘onursal başkanlık’ verildi. Ben de genel kurul kararını büyük mutlulukla yerine getiriyor ve kendisine ‘onursal başkanımızsın diyorum” sözleriyle konuştu.

 

Onursal Başkan Aşkın Peker de, kendisini 'onursal başkan'lığa layık bulan genel kurul üyelerine teşekkür ederek, tüm Fenerbahçelileri 1 Milyon Üye kampanyasına destek olmaya davet etti. 

 

(Haber Merkezi)