Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig lideri Devrek Belediyespor’un Kulüp Başkanı Özcan Özmekik, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Özmekik, ziyarette yaptığı konuşmada, verdiği desteklerden dolayı Başkan Ulupınar’a teşekkür ederek, “Takımımız averajla da olsa şu anda ligde lider. Bu liderliğimizi sezon sonuna kadar devam ettirerek şampiyon olmak istiyoruz. Onursal Başkanımız Özcan Ulupınar’a, belediye olarak bugüne kadar verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Ulupınar da, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Belediye olarak her zaman Devrek Belediyespor’a sahip çıktık ve destekledik. İnşallah sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüsleriz. Buna da inancımız tam” dedi.
Ulupınar, güreş sahası alanına da bu yıl gençler için tesis yapacaklarını dile getirerek, “Gençlerimiz spor yaparak altyapıdan yetişmiş olur” diye konuştu.
Ardından Kulüp Başkanı Özcan Özmekik, Devrek Belediyespor Onursal Başkanı Özcan Ulupınar’a, isminin yazılı olduğu “67” numaralı Devrek Belediyespor forması hediye etti.