Alaplı Kız Teknik Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğretmeni Vahide Kalyoncu, İlçede kurumlar arası düzenlenen tüm spor müsabakalarında yer alarak örnek öğretmen oldu.

Alaplı Kız Teknik Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmeni Vahide Kalyoncu, İlçede düzenlenen futbol, voleybol, masa tenisi, basketbol ve dağ bisikleti, müsabakalarında yer alarak örnek öğretmen oldu.
Geçtiğimiz yıl düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında tek bayan sporcu olarak dikkat çeken Kalyoncu, Polis haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen voleybol turnuvasının tek bayan sporcusu oldu.
Kalyoncu, İlçede kurumlar arası düzenlenen tüm spor etkinliklerine katıldığını belirterek, küçük yaşlardan bu yana sporun her dalına meraklı olduğunu bildirdi.
Futbol ve voleybol’u çok sevdiğini anlatan Kalyoncu, şöyle dedi;
“Sporun her dalını severek yapıyorum. Özellikle futbol tutkum çok büyük. Alaplı İlçesinde ilk bayan futbol takımını 2000 yılında Alaplı Kız Teknik Meslek Lisesinde kurmuştum. Gençler bayanlar liginde mücadele etmiştik.2008 yılında görevli olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine tayinim çıkmıştı. Orada bayanlar 2.liginde bayan futbol takımında yabancı oyuncu lisanslı oynadım. O yıl takım 3. olmuştu. İlçemizde kurumlar arası düzenlenen halı saha futbol turnuvasında tek bayan sporcu olarak oynadım. Şimdi de Polis haftası nedeniyle düzenlenen voleybol turnuvasını tek bayan sporcusuyum.
Hangi branşta spor müsabakası olursa olsun hepsine katılıyorum. Lisanslı dağ bisikleti sporcusuyum. Türkiye ve Dünyada derecelerim var.”