Kdz. Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği yönetimi Galatasaray taraftarları Derneği ve Türk Metal sendikası yönetimini ziyaret etti.

 

İlk olarak Galatasaray taraftarları Derneği başkanı Cevdet Öztürk'ü ziyaret eden Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetimi dostluk mesajları verdi. Ziyarette yaptığı konuşmada yeni dernek binasının Galatasaraylılara hayırlı olmasını dileyen Beşiktaşlı Adik, "göreve geldiğiniz andan itibaren çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz, ilgiyle takip ediyorum. Umarım elbirliği ile Ereğli'de çok daha güzel çalışmalara imza atacağız'' dedi.  Galatasaraylı Öztürk ise, "Beşiktaş Taraftarları Derneği ve diğer dernekler ile birlikte inşallah güzel çalışmalara imza atacağız'' diye konuştu. Başkan Tarkan Adik, ziyaretin anısına Başkan Cevdet Öztürk'e plaket verdi.

 

İKİNCİ ZİYARET TÜRK METAL SENDİKASINA

Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetimi daha sonra Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve yönetimini ziyaret etti. Burada dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, bu sene Kartal haber sitesi tarafından üçüncü kez yılın derneği seçildiklerini ve bunun gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş' da dernek çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yapılan çalışmaların Türkiye'ye örnek olacak çalışmalar olduğunu ifade etti. Ziyaret sonundan Adik tarafından Odabaş' a plaket verildi.