Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta sezona Kozluspor yenilgisiyle başlayan Zonguldak Kömürspor, hafta sonu oynayacağı İstanbul Sultangazispor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.
Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde sabah Fener Sahası'nda, akşam saatlerinde ise Erdoğan Demir Sahası'nda yaptığı idmanlarda oyuncuların mağlubiyeti unuttukları ve Sultangazispor maçına konsantre oldukları gözlendi. Kozluspor yenilgisini kendine mal eden Teknik Direktör Özden, oyuncularını motive eden konuşmalar yaparak, onlara güvendiğini her fırsatta yineliyor. Hiçbir oyuncusuyla problem yaşamadığını söyleyen Özden, oyuncularına Sultangazispor maçı öncesi moral aşılıyor.
Dünkü idmanda izinli olan Süleyman yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Ömercan takımla birlikte çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta arası babasının vefat haberi ile şehir dışında bulunan Mehmet Yenişehir'de dün itibariyle takıma katıldı. Kozluspor maçındaki gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Fırat, takımını Sultangazispor maçında yalnız bırakacak.
Bunların haricinde sakat ve cezalı oyuncusu olmayan Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Talat Özden, Sultangazispor maçını mutlak kazanmaları gerektiğini ifade ederek, Şanssız bir maçı geride bıraktık. Kozluspor maçını unutup önümüzde oynayacağımız Sultangazispor maçına odaklanmamız gerekiyor. Kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelerek, 3 puanı camiaya ve taraftarlara armağan etmek istiyoruz dedi.
Kozluspor maçında defansın aksadığını düşünen Zonguldak Kömürspor yönetimi, stoper mevkiine bir transfer daha gerçekleştirdi. Sezon başında Orhangazispor'dan Çorumspor'a transfer olan 27 yaşındaki Mesut Gün'ün yeni adresi Zonguldak Kömürspor oldu. Mesut,   yeni takımıyla dün ilk idmanına çıktı.
Mesut'un da gelişiyle takımda stoper bölgesinde oynayan oyuncu sayısı 5'e yükseldi. Sezon başında transfer edilen Umut Ali, Tuğçin, Ömercan ve yine bu bölgenin tecrübeli isimlerinden Miraç'la birlikte Mesut'un takıma katılmasıyla defans bölgesinde rekabetin artması bekleniyor.