Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Talat Özden'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna isim arayışlarını sürdürüyor. 
Salih Demir başkanlığındaki Zonguldak Kömürspor, takımı hedeflerine götürecek isim arayışında birçok teknik direktör adayı ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde adı Kömürspor ile anılan 7 adayın yerine bugünlerde bir isim daha gündeme geldi. Galatasaray'ın ve milli takımın eski futbolcularından Ergün Penbe, Salih Uralgil, Cahit Terzi, Dobi Hasan, Büyük Savaş, Fuat Yaman ve Kasım Gündüz'ün yanı sıra, Trabzonspor ve Galatasaray'ın formalarını giymiş Teknik Direktör Kadir Özcan da, Kömürspor'un aday listesine girdi.
Trabzon doğumlu 59 yaşındaki teknik adam, 2005-07 sezonları arasında 2'nci Lig'de mücadele eden kırmızı-lacivertli takımın başında da yer aldı. İlk teknik direktörlük yıllarında birçok 2'nci Lig ve 1'inci Lig ekibinde teknik direktörlük ya da yardımcı antrenörlük yapan Özcan, daha çok Karadeniz yöresindeki ekiplerde görev aldı. Birçok Anadolu takımını da çalıştıran Özcan, son olarak 2011 yılında Konya Torku Şekerspor'un başında görev aldı.