Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) başlamasına 3 hafta kala Zonguldak Kömürspor, hazırlık maçlarıyla eksiklerini görme fırsatı buluyor. Kadronun oldukça geniş olması nedeniyle Teknik Direktör Talat Özden, Boluspor A2 ve Devrek Belediyespor'la yapılan hazırlık maçlarının ardında eksik gördüğü Körfezspor'dan transfer edilen Niyazi Hüseyinoğlu, geçen sezon kadroda yer alan Ali Yıldırım ve deneme aşamasında olan Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'dan Nijeryalı Maxwell Ovıe Ofuyah'u takımdan gönderdi.
Zonguldak'ta sürdürdüğü kamp çalışmalarında Pazar günü ise, 1930 Bafraspor'a tek golle yenilen kırmızı-lacivertliler, mücadeleci futbolcuyla dikkat çekti.
Hazırlık maçlarında alınan kötü futbolun kendilerine yakışmadığına değinen Teknik Direktör Talat Özden, mağlubiyetlerin beklentilerin altında olduğunu, fakat herkesin sabırlı olmasını istedi. Özden, Boluspor A2 ve Devrek Belediyespor'la oynadığımız hazırlık maçlarında gerçek gücümüzü sahaya yansıtamadık. Her geçen zaman takım olma yolunda ilerliyoruz. Hazırlık maçları eksiklerimizi görmek için elbette önemli. 1930 Bafraspor maçını 1-0 kaybettik, ama tempomuz ve üretkenliğimiz doğru yolda olduğumuzu göstergesiydi. Final paslarında eksiklerimiz var. Bunun içinde pivot bir santrafora ihtiyacımız olduğunu göreve geldiğimiz günden beri hatırlatıyoruz. Bunun için araştırma içerisindeyiz, kısa sürede çözüleceğini umuyorum. Profesyonel kariyeri olan, bizi hedefimize taşıyacak santraforu kadromuza katarak eksiğimizi gidermek istiyoruz dedi.