Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 3'üncü haftada Bolu Geredespor'u rahat bir oyunla 3-0 mağlup ederek, üst üste ikinci maçından da galip ayrıldı.
Bolu'nun Gerede ilçesinde oynanan maçta ilk yarıda bulduğu gollerle rahat bir oyun sergileyen Kömürspor, ilerisi için umut verdi.
Sezona 4-1'lik Kozluspor mağlubiyetiyle başlayan, ardından 3-2'lik İstanbul Sultangazispor ve 3-0'lık Bolu Geredespor galibiyetleriyle çıkış yakalayan kırmızı-lacivertli takım, bir basamak yükselerek, 6'ncı sıraya çıktı.
Kazandıkları 3 puanın kendileri açısından büyük bir önem taşıdığının altını çizen Teknik Direktör Talat Özden, Sultangazispor maçının özgüveniyle Geredespor karşısına çıktık. Futbolda moralli olduğunuz ve çok çalıştığınız zaman galibiyet kaçınılmaz olur. Biz de hafta arasında çok çalıştık ve bu maçın kazanılmasını çok istedik. İlk yarıda rahat bir oyunla skora gittik. İkinci yarıda daha temkinli davrandık. 3 puan bizim hakkımızdı ve aldık dedi.

TUTAR, HÜCUMA
ZENGİNLİK KATTI
Transfer döneminin son günlerinde Kozluspor'dan renklerine bağladıkları Fatih Tutar'ın ilk onbirde sahaya çıktığı maçta gol atması, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Özellikle Talat Özden'i bir hayli sevindiren bu transfer için Özden, Fatih'in transferi bize hücum anlamında önemli katkı sağladı. Kadromuzda olması mutluluk verici... İlk maçında da golle tanışması, takım adına elbette memnun edici. Lig maratonu oldukça uzun, tecrübesiyle takıma önemli katkılar sağlamayı sürdürecektir dedi.
DEFANSTA YENİ DÖNEM!
Her hafta olduğu gibi farklı bir dizilişle sahaya çıkan kırmızı-lacivertli takım, defans bölgesindeki zafiyetlerinden dolayı bu konuda eleştiriliyordu. Geredespor maçında savunmayı farklı isimlerden oluşturan Teknik Direktör Talat Özden'in öğrencileri, bu maçta kalesinde gol görmeyerek sıfır hatayla oynadılar. Özellikle Tuğçin'in defansa monte edilişi, hem savunmada, hem de hücumdaki yan toplarda gol bulmak için artı bir durum. Bunun örneğini Geredespor maçında gösteren Tuğçin, defansta yerinde müdahaleleriyle ve attığı golle savunmanın değişmez ismi arasına gireceğe benziyor.