Yeni sezon hazırlıklarını önümüzdeki haftadan itibaren Gerede de sürdürecek olan Kozlu Belediyespor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken Antrenör Bülent Öztürk, "Kozlu Belediyespor’un yeni sezonki hedefi mutlak şampiyonluk. Bunun içinde birlik ve beraberlik içinde elimizden geleni yapacağız."dedi.
Önümüzdeki  hafta Gerede de  kamp yapacak olan Yeşil Beyazlıların kendi tesislerindeki idmanını günde çift antrenmanla sürdürürken Teknik Direktör  Bülent Öztürk "Kozlu Belediyespor’un yeni sezonki hedefi mutlak şampiyonluk. 
Bunun içinde birlik ve beraberlik içinde elimizden geleni yapacağız." dedi. Kadronun kaliteli oyunculardan oluştuğunu söyleyen Öztürk, " Kadromuzdaki her bir oyuncu önemli ve kaliteli. Allah bu sezon bizleri utandırmasın diyorum.” dedi. Bu arada  yeşil beyazlılar Teknik Direktör Bülent Öztürk,yardımcıları  Ahmet Çeltikçi, Fehmi Kütükçü ve kaleci Antrenörü Aydın Gökdemir nezaretinde dünü çift  idmana geçirdi. 
Önce ısınma sonra da yarım sahada  5’1 oyun kondisyonu gerçekleştiren Yeşil Beyazlı oyuncuların neşeli olduğu gözlendi. Öte yandan  Kozlu Belediyespor As Başkanı Fevzi Demirtaş, “Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yeni transferlerimizde geldi. 
Oldukça güçlü bir kadromuz oldu.  Lig öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak yeni sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda oynayacağımız İzmit Belediyespor’u yenerek güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.”açıklaması yaptı.