Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, üst üste alınan iki beraberlik sonrası  ‘ Paniğe gerek yok. Hiçbir şey geçen seneki gibi olmayacak.  Biz bu işin sonunu getirerek Play-Off’a birinci takım olarak çıkacağız. Play-Off’ta da şampiyon olarak  profesyonel lige yükseleceğiz” açıklaması yaptı.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi,üst üste alınan 2 beraberlik sonrası taraftarın karamsar olmamasını istedi. "Hiçbir şey geçen seneki gibi olmayacak.  Biz bu işin sonunu getirerek Play-Off’a birinci takım olarak çıkacağız. Play-Off’ta da şampiyon olarak  profesyonel lige yükseleceğiz” diyen Terzi,  ”Son iki hafta oynadığımız Gebze ve Sultangazi  maçlarında  istemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Son Sultangazi maçında hakem hatalarını  herkes gördü.  Bizim attığımız ikinci golde hiçbir şey yok. Tertemiz bir golü iptal ettiler. Yediğimiz ilk gol ofsayt var, ikinci golde ise Burçin’e faul yapılıyor.  Penaltı pozisyonunda  rakibi ikinci sarıdan atması gerekirdi." diyerek maçın hakemine isyan etti.

"Avantajlı olan biziz"
Şu anda şampiyonluk yolunda avantajlı olan takımın kendileri olduğunu söyleyen Terzi, " Biz 8 puanlık farkı bu oyuncular ile yakalamıştık.  İpi de yine  bu  oyuncularımızla göğüsleyeceğiz. Taraftarlarımızın akalına hiç bir soru işareti takılmasın. Paniğe kapılmasınlar . Geçen seneki gibi olmayacak. Play-Off’a birinci takım olarak çıkıp Play-Off şampiyonu olacağız.Takımdan desteklerini çekmesinler” şeklinde konuştu.