Perşembe günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirecek olan Zonguldakspor’da herşeyin yolunda olduğunu belirten Kulüp Başkanı İncekara, prensipte anlaşan oyuncular ile kongre sonrası sözleşme imzalayacaklarını belirterek, “Transferde tek yetki Cahit Terzi’de, endişe edecek birşey yok” dedi.

 

Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, transferde şuana kadar sessiz kalmalarının endişelenecek bir olay olmadığını söyledi.

Hem iç, hem de dış transferde titiz davrandıklarını belirten İncekara, 16 Temmuz Perşembe günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul sonrası bombaları bir bir patlacaklarını vurguladı. Transferde tek yetkinin Teknik Direktör Cahit Terzi’de olduğunu ifade eden İncekara, “Kimse kuşku duymasın. Endişelenecek hiçbir şey yok. Zaten henüz geç kalmış değiliz. Perşembe günkü kongreden sonra prensip anlaşmasına varılan futbolcular Zonguldak’a davet edilerek sözleşme imzalanacak” dedi.

Öte yandan, geçen hafta sonu İstanbul’a giderek Kastamonuspor’un eski Kulüp Başkanı Zekeriya Gündoğdu ile görüşen İncekara’nın göğüs reklamı sözü aldığı öğrenildi. Başkan Celal İncekara, kulübün menajerliğine ise Abdullah Güneş’in getirildiğini sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Cahit Terzi de, transfer edilecek futbolcuların kaliteli ve Zonguldakspor formasının ağırlığını kaldırabilecek düzeyde futbolcular olduğunu ifade etti. Takımın yüzde 90 oranıyla tamam olduğunu vurgulayan Terzi, “Kimse meraklanmasın. Transfer edilecek futbolcular mevkilerinin en iyileri. İyi bir takım yapıp hedefimiz olan 3. Lige çıkacağız. Herkes buna inansın” ifadelerini kullandı.