Deplasmanlı Süper Amatör Ligde normal sezonun bitmesinin ardından gözler Play-off maçlarına çevrildi. Ereğlispor -Çates Işıkspor maçı bygün  saat 13:30,Alaplı Belediyespor -Erdemirspor maçı da 15.30'da başlayacak. Karşılaşmaların kazananları Pazar günü Play-off finalinde karşı karşıya gelecek.2 karşılaşmada Fener Sahasında oynanacak.
Play-off şampiyonu Zonguldakspor'un BAL Ligi'nde şampiyon olması halinde  Kozluspor ile BAL ligi braj maçı oynayacak. Zonguldakspor,bu başarıyı elde edemezse Play-off sonucunun hiçbir önemi yok. Bu durumda Kozluspor ile Süper Amatör Lig şampiyonu Asmaspor braj maçı oynayacak.                                                             

Hakemler belli oldu

İl Hakem Kurulu bugün oynanacak Play-off maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı.
Ereğlispor-Çates Işık maçını Serkan Ayan,Ümit Kaya,Şenel Ulusan,Alaplı Belediyespor -Erdemirspor karşılaşmasını ise Eevren  Atış,Serkan Can ve İ.Taygun Tasalı hakem triyosu yönetecek.

Zeki hoca dua bekliyor

Ereğli'nin tanınmış ve sevilen hocalarından Akınspor Antrenörü Zeki Erkez'in, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürüyor.
Akınsporun duayen isimlerinden biri  olan Erkez'i Ereğli'deki spor adamları, Taraftar Dernekleri, Arkadaşları ve yetiştirdiği futbolcular yalnız bırakmıyor. Rahatsızlığına rağmen hep şükreden Erkez, "Tüm dostlarım ve Ereğli halkının dualarını bekliyorum" diyor.