Zonguldak 1'inci Amatör Küme Merkez ve Ereğli Gruplarında 11'inci, Çaycuma Grubu'nda ise 8'inci hafta, geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.
Merkez Grubu'nda yenilgisiz lider Asmaspor, 11'inci haftada konuk olduğu Muslu Belediyespor karşısında 4-1'lik galibiyetle namağlup unvanını korudu. 33 puanla ligin zirvesinde yer alan Asmaspor'u, 25 puanla Kilimli Soğuksuspor ve 21 puanla Taşbacaspor takip ediyor.
Grupta ikinci yarının ilk haftası, Play-Off'u yakından ilgilendiren karşılaşmaya sahne oldu. Kozlu Sahası'ndaki Taşbacaspor ile Kilimli Soğuksuspor mücadelesinde konuk takım Soğuksuspor, aldığı 3-1'lik galibiyetle Taşbacaspor ile puan farkını 4'e çıkardı.
Son haftalardaki mağlubiyetlerle zirveden uzaklaşan Çatalağzı Demirspor, 11'inci haftada Üzülmezspor karşısında aldığı 5-1'lik yenilgiyle de Play-Off şansını zora soktu.
Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takım Güvenlikgücüspor ile Baştarlaspor arasındaki karşılaşma ise 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
İlk devreyi 0 puanla kapatan Çaydamarspor, ikinci devrenin ilk haftasında en azından bir puan almak için çıktığı Bölümspor karşısında sahadan 4-0 yenik ayrıldı. Çaydamarspor, bu yenilgiyle 11 haftanın geride kaldığı grupta puansız son sırada yer bulunuyor.
ÇAYCUMA'DA İKİNCİ PERDE AÇILDI
Çaycuma Grubu'nda haftalar süren bekleyiş, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ikinci devrenin ilk maçlarıyla başladı. İlk haftada lider Perşembe Belediyespor, grubun son sırasında bulunan Sefercikspor'u 4-2 yenerek puanını 21 yaptı.
Haftaya 2'nci sırada giren Çaydeğirmeni Belediyespor ise, Filyos Ateşspor karşısında 3-0'lık skorla beklenmedik bir yenilgi alarak 3'üncülüğe geriledi.
Haftanın bir başka sürprizi Karamusaspor'dan geldi. Karamusaspor, Veliköyüspor'a 3-2 yenilerek, 3'üncülükten 5'inciliğe kadar geriledi.
Gökçebeyspor ise, haftanın en karlı takımı oldu. Karapınarspor'u 4-1 yenen Gökçebeyspor, 2'nci sırada haftayı kapattı.
GÜLÜÇ
CEPTEN YİYOR!
6 takımlı Ereğli Grubu'nda ise, açık ara lider Gülüç Belediyespor, haftanın sürprizini gerçekleştirerek, Eleşlerspor'a 2-1 yenildi. Eleşlerspor, bu galibiyetle haftayı 2'nci sırada kapattı. Gümelispor ise, grubun 11'inci haftasında Neyran Gökçelerspor ile 2-2 berabere kalarak, 14 puanla 4'üncü basamağa geriledi.
Akınspor'un çıkışı, Ereğli Devlet Hastanesispor karşısında da devam etti. Rakibini 3-0 yenen Akınspor, puan cetvelinde 3'üncülüğe yerleşti.