Beko Erkekler Basketbol liginde mücadele eden ve ligin son maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak olan Erdemirspor’da genel menajer Ömer Erdinç, önümüzdeki yıl daha güçlü bir takım ile play-off’a kalmaya çalışacaklarını söyledi.

 

Beko Erkekler Basketbol ligi takımlarından Erdemirspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Pınar Karşıyaka maçı hazırlıklarını tamamladı. 
Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, ligin son maçını prestij için oynayacaklarını açıkladı.
Erdinç, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, herhangi bir iddialarının bulunmadığını hatırlatarak, “Çıkıp prestijimiz için elimizden geleni yapacağız. 
Böyle durumlarda takımı motive etmek oldukça zor çünkü maçtan sonra oyuncularımız büyük bölümü memleketlerine gidecekler. 
İddiada olmayınca kafaları toparlamak ve motive etmek bizim için oldukça güç. 
Ama Pınar Karşıyaka’da 2 gün önce maç oynayan bir takım onlarda yorgun olacakları biz elimizden geleni yapacağız. Tabi ki galip gelmek bizi mutlu eder son maçımızı kazanmak inşallah güzel bir maç olur” dedi.
Ligde play-off’ların başlayacağını hatırlatan Erdinç sözlerini şu şekilde tamımladı: 
Play-off’a kalmayı çok istemiştik ancak kısmet olmadı. İnşallah önümüzdeki yıl daha güçlü bir takım ile play-off’a kalma hedefi ile mücadele edecek takımımız. 
Play-off’a kalan 8 takımın hepsi birbirinden güzide kulüpler. Güzel mücadeleler olacağına inanıyorum. Bütün takımlara play-off’da başarılar diliyorum, renkil güzel sakatlık olmayan maçlar olmasını temenni ediyorum.