Türkiye Hokey Federasyonu'nun 1-6 Eylül 2012 tarihleri arasında Zonguldak'ta organize ettiği Erkekler Açık Alan Hokey Süper Ligi 2'nci etap maçları devem ediyor. 3'üncü günün geride kaldığı ikinci etaba 23 puanla lider bitiren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yoluna emin adımlarla devam ediyor. 10 takımlı ligde ikinci yarıya 23 puanla lider başlayan Gaziantep temsilcisi,  geride kalan 5 maçın 4'ünü kazanarak bir maçta berabere kaldı.
Geçtiğimiz gün en yakın takpçisi Pursaklar Spor Kulübü ile 1-1 berabere kalan Polisgücü Spor Kulübü, dün ligdeki en zorlandığı maçına çıktı. Konya Selçuklu Belediye Spor Kulübü'ne karşısında ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan Polisgücüspor Spor Kulübü, ikinci yarıda kabustan uyandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Gaziantep temsilcisi, bulduğu gollerle sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyetle puanını 36 yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında.
Gaziantep temsilcisinin Zonguldaklı çalıştırıcısı Yusuf Kasım, geride kalan maçları kazanmak istediklerini belirterek, Hedefi Avrupa olarak belirlediğimiz ligde yenilgisiz yolumuza devem ediyoruz. Zorlu geçen maçlar sonunda 2'nci yarıda geride kalan maçlarımızı kazanarak, namağlup şampiyon olmak en büyük arzumuz. Alacağımız şampiyonlukla ülkemizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz dedi.